https://www.facebook.com/locomotivacafe | locomotiva.cooperativa@gmail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Λουκάς Καρλιάφτης (Κώστας Καστρίτης) | Ιστορία του Μπολσεβικισμού-Τροτσκισμού στην Ελλάδα (2 Τόμοι)

Εκδόσεις Εργατική Πάλη | Σειρά Ιστορία και Πολιτική

 

Τιμή Εκδότη€8+8
Τιμή Λοκομοτίβα8+8



















Στη μνήμη του Λουκά Καρλιάφτη οι Εκδόσεις Εργατική Πάλη, επανεκδίδουν σε 2 τόμους το 5τομο έργο του, "Ιστορία του Μπολσεβικισμού-Τροτσκισμού στην Ελλάδα". Αυτό το έργο περιλαμβάνει μια μεγάλη ιστορική περίοδο, περίπου από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι το 1928. Σίγουρα σκόπευε να γράψει και για τα επόμενα χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους που δεν γνωρίζουμε, δεν το έκανε ημπόρεσε να το κάνει. Υπάρχει και μια περίπτωση να είχε γράψει, αλλά τα όποια χειρόγραφα άφησε, αν άφησε, δεν βρέθηκαν.

Η ανατύπωση έγινε από την πρωτότυπη έκδοση και επομένως είναι ακριβώς όπως έγραψε ο ίδιος (συντακτικό, ορθογραφία, λεξιλόγιο κ.λπ). Στην πρωτότυπη έκδοση χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Κώστας Καστρίτης, σ' αυτή την ανατύπωση βάζουμε το πραγματικό του όνομα Λουκάς Καρλιάφτης και από κάτω και μέσα σε παρένθεση το ψευδώνυμό του. Η πολύτιμη αυτή έκδοση είναι προσφορά των συντρόφων Χρίστου Τζουρντού και Σωφρόνη Παπαδόπουλου, για να γνωρίσουν οι νεότεροι αγωνιστές του εργατικού κινήματος την άποψη του Λουκά Καρλιάφτη για σημαντικά ιστορικά γεγονότα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2015 | Αριθός σελιδών: 266

E-mail παραγγελιών | vivlio.lkm@gmail.com 

Παρακολουθείστε τα νέα της Λοκομοτίβα στο https://www.facebook.com/locomotivacafe/ και επικοινωνήστε μαζί μας στο locomotiva.cooperativa@gmail.com.