https://www.facebook.com/locomotivacafe | locomotiva.cooperativa@gmail.com

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δήμητρα Τσότσου | Οι Θεοί δεν Έχουν το Θεό τους

(αποκλειστική διάθεση στη Λοκομοτίβα)

Εκδόσεις Phonographic Society Books

 

Τιμή Εκδότη17
Τιμή Λοκομοτίβα15,3 (-10%)



















Σε αυτό το βιβλίο οι θεοί αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι τους.

Ο παράδεισος γεμίζει από χρυσά λουκέτα και φυλακισμένους, τρία κλειδιά χάνονται στη γη, ένας άγγελος αναλαμβάνει χρέη διευθύντριας και ένα αγόρι αντί για τον παράδεισο, χάνεται μέσα σε ένα γυάλινο μάτι.

Εντωμεταξύ, σε ένα πάρκο γεμάτο από ηλίανθους, η Άμυ γνωρίζει τον Πάρη και ερωτεύονται βαθειά. Όταν εκείνος δολοφονείται η Άμυ αποφασίζει να πάει να τον βρει. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να τα βάλει με τον ίδιο τον Θεό, τον Διάβολο, μια μάγισσα που ανακατεύει τραπουλόχαρτα, το παρελθόν της και την Εύα. Η τελευταία αποδεικνύεται μεγάλος μπελάς ακόμη και για τον ίδιο τον Θεό, που τη μεταμορφώνει σε άγγελο και τη στέλνει πίσω στη γη να βρει τις μαγικές σελίδες της Άμυς, ώστε τα δύο κορίτσια να κερδίσουν πίσω τις χαμένες τους ζωές. 

Θα μπορέσει η Άμυ να βρει τις χαμένες της σελίδες και να τελειώσει την ιστορία της ώστε να συναντήσει ξανά τον Πάρη της; Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για την αγάπη; Ισχύει άραγε το για πάντα μαζί, ή απλά οι θεοί δεν έχουν το θεό τους; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2015 | Αριθός σελιδών: 488 | Επιμέλεια: Στέλλα Καραμπακάκη

E-mail παραγγελιών | vivlio.lkm@gmail.com 

Παρακολουθείστε τα νέα της Λοκομοτίβα στο https://www.facebook.com/locomotivacafe/ και επικοινωνήστε μαζί μας στο locomotiva.cooperativa@gmail.com.